Matmakeriet
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fri frakt over 2000,- (ikke stykkgods)

Kamado Joe i bruk

God matlaging begynner med et solid grunnlag. Lære å mestre de grunnleggende elementene ild, røyk, avstand og overflater for å ha kontroll over grillen din – og kontrollere de utrolige smaken man oppnår ved bruk av en Kamado Joe grill.

 

VARME:

Ilden er den aller viktigste ingrediensen i en vellykket grilling. Det innovative grilldesignet til Kamado Joe forenkler luftkontrollen og justering i topp- og bunnavtrekket gjør det meget enkelt å legge til luft for å øke varmen og begrense luften for å redusere varmen.

 

Kamado Joe varmeegenskaper

 

 

RØYKING:

Røyk er smaken som ikke kan etterlignes eller forfalskes. Den kan forvandle selv det mest beskjedne kjøttet til en god rett. Med en Kamado Joe grill vil du kunne utnytte røykemuligheter på en enkel og sikker måte for å oppnå ønsket resultat.

 

Kamado Joe er utformet for å få mest ut av røyken og mulighetene er store ved bruk av riktig kull eller kull med røykspon.

 

Kamado Joe røyking av mat

 

 

AVSTANDER:

Med en Kamado Joe grill får man utrolig mange muligheter til å justere avstander på det som skal grilles, her kan man sette opp forskjellige «dividere» i forskjellige høyder og med forskjellige type flater for grille forskjellige typer kjøtt sammen med forskjellige type grønnsaker som krever forskjellige varme.

 

Forskjellige nivåer i Kamado Joe

 

 

STEKEPLATER:

Tenk på Kamado Joe stekeflater som gryter og panner på ditt kjøkken. Eller som ditt viktigste verktøy. Ulike materialer (støpejern, stål, keramiske stein) holder og overfører varmen på forskjellige måter.

 

Forskjellige stekeplater for Kamado Joe

 

KULL:

Det er mange forskjellige type kull, og Kamado Joe har sammen med kullmestre i Argentina, et samarbeid der det benyttes en ekslusiv blanding av tre hardtrær.

 

Alt dette tette trevirke deles og «stekes» i store utendørs ovner for å lage noe av verdens beste kull. Dette er gjort for at kullet er en del av selve essensen i velykket grilling.

 

Kullbitene er relativt store og dette gjør at de kan benyttes over flere grillinger.

 

Kamado Joe kull og briketter

 

 

 

FORSKJELLIGE TEKNIKKER:

Grilling er en teknikk for raske, deilige resultater. Bruk av høykvalitets kull sikrer en jevn, stabil flamme og enestående smak ved grilling av hamburgere, koteletter, asparges, maiskolber m.m.

 

Bruning gir den utrolige fargen og smaken du tenker på når du forestiller deg en saftig biff eller flammebehandlet kamskjell. Timing er nøkkelen til å mestre denne høyvarmeteknikken. Du må gi Kamado Joe grillen nok tid å oppnå riktig temperatur for bruning, men når temperaturen er oppnådd tar det ikke lang tid å nyte et godt måltid.

 

Baking med Kamado Joe kan bli en ovn som fyres med trekull med bare en enkel endring. Dens keramiske vegger beholder varme og den sirkulære formen fremmer overlegen luftsirkulasjon, noe som skaper ideelle forhold for baking. Du kan tilberede hva som helst som du også kan tilberede i en innendørs ovn, fra vedfyrt pizza til rustikk cobbler med bær, eller friskt, sprøtt brød.

 

Steking leverer saftig og ømt på innsiden, skarpt og smakfullt på utsiden – dette er essensen av steking. Deilig for større biter av kjøtt, som hel kylling, svinekam eller grønnsaker, middels temperaturen (300-450°) utnytter kraften av langsom, indirekte varme slik at maten blir tilført vedfyrt smak og ømhet, med en sprø skorpe og finish.

 

Røyking er lav og langsom matlaging på sitt beste. Den unike formen og utformingen av Kamado Joe holder fuktigheten inne, samtidig som varmen bryter kjøttet forsiktig – alt mens det blir blandet med en dyp, røykfylt smak. Selvfølgelig, kjøtt er ikke den eneste maten du kan røyke. Alt fra fisk til nøtter og til grønnsaker kan forbedres med den komplekse smaken av trerøyk.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke