Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

Bradley Smoker Røykovn

Nøkkelen til suksess med Bradley Smokers er Bradley Smaksbriketter. For å produsere briketter bindes fliser av hardved sammen i nøyaktige mengder, med kontrollert trykk og tetthet. Smaken av røken bestemmes ved variasjonen av veden som brennes. Alder og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes med sjømat, skinke og bacon. De sterker...

Røykeovn Bradley Smoker

Bradley adapter for kaldrøyking Bradley kaldrøykeenhet er designet for å forbedre de lave temperaturene på de kompatible Bradley Smoker-modellene. Kompatibel med originale og digitale røykeovner fra Bradley smoker. En funksjon av Bradley Smoker er muligheten til å koble røykgeneratoren fra røykskapet. På denne måten f&a...

13.01.2021
Røykeovn

Prinsippet bak stor røyksmak er ikke nytt. Å kontrollere forbrenningstemperaturen og forhindre at treet blir aske er alt som kreves for god smak. Basert på disse prinsippene utviklet Bradley Smokers røykovner/briketter for å produsere best mulig røyksmak og automatisk mating av brikettene for å fungere i opptil 10 timer mellom hver påfyll...

Kamado Joe

God matlaging begynner med et solid grunnlag. Lære å mestre de grunnleggende elementene ild, røyk, avstand og overflater for å ha kontroll over grillen din – og kontrollere de utrolige smaken man oppnår ved bruk av en Kamado Joe grill.   VARME: Ilden er den aller viktigste ingrediensen i en vellykket gri...

Japanske kniver Kai Shun

Tips for bruk og vedlikehold av kokkekniver 1. Før du tar i bruk din nye kniv anbefaler vi at du skyller kniven godt under varmt vann. 2. Tørk deretter kniven forsiktig med et kjøkkenhåndkle. 3. Skyll alltid kniven rett etter bruk på sitrusfrukter. Sitrus kan skade stålet om det blir liggene på for lenge. 4. Sett aldri kni...

Japanske kniver Kai Shun

Kai har i mer en 100 år produsert kniver og knivrelaterte produkter inspirert av legendariske Samurai fra det gamle japan. Kai kombinerer gamle tradisjoner og innovative teknikker for å lage knivene. Japanaske knivfasonger er i flere forskjellige varianter og her kommer en liten forklaring om de forskjellige.

Vakuummaskin kammer

Vakuumpakker: Kammer / Ekstern En vakuumpakker med kammer fungerer på en litt annen måte enn en vakumpakker Ekstern. En vakuumpakker med kammer har ett kammer hvor du legger vakuumposen inni. Her suges luften ut av kammeret og posen,og det blir samme trykk/vakuum på innsiden og utsiden av posen.

Kokkekurs - Matmakeriet Matmakeriet AS vil tilby kokkekurs i våre egne lokaler på Skotterud. Her vil kursleder Stig Jacobsen gi dere mye kunnskap innen matlaging. Når selve kokkedelen er over, så vil maten serveres i vårt møterom der vi også har tilgang til all tekninske løsninger når det gjelder prosjekter, bilde og lyd.  ...