Matmakeriet
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

TIPS & BRUK - KOKKEKNIVER

Tips for bruk og vedlikehold av kokkekniver

1. Før du tar i bruk din nye kniv anbefaler vi at du skyller kniven godt under varmt vann.

2. Tørk deretter kniven forsiktig med et kjøkkenhåndkle.

3. Skyll alltid kniven rett etter bruk på sitrusfrukter. Sitrus kan skade stålet om det blir liggene på for lenge.

4. Sett aldri kniven din i oppvaskmaskinen, den er ikke beregnet for de temperaturendringene og såpen som benyttes i oppvaskmaskiner. Såpen kan svekke stålet og håndtakene på kniven vil tørke ut.

5. Aldri benytt kniven på skjærefjøler laget av granitt eller glass. Dette kan skade eggen på kniven. Benytt skjærefjøler av treverk eller i et syntetisk materiale.

6. La ikke kniven bli liggende i vann, håndtaket er i treverk og vil få skader. Ved eventuell uttørkning av treverket anbefaler vi å sette inn håndtaket med en olje beregnet for slikt.

7. Når kniven skal oppbevares, bør den oppbevares et sikkert sted og ikke komme i kontakt med andre gjenstander av metall. Plasser kniven i en knivblokk eller på en knivmagnet. Det anbefales ikke at dine gode kokkekniver bør ligge i sammen med andre kniver i knivskuffen, gjør den det så oppbevar knivene i eske eller egne knivbeskyttere.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke