Matmakeriet
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Røyke mat

Prinsippet bak stor røyksmak er ikke nytt. Å kontrollere forbrenningstemperaturen og forhindre at treet blir aske er alt som kreves for god smak.

Basert på disse prinsippene utviklet Bradley Smokers røykovner/briketter for å produsere best mulig røyksmak og automatisk mating av brikettene for å fungere i opptil 10 timer mellom hver påfylling.

Matrøyking ved bruk av Bradley Smoker vil smake bedre og vil forbedre din matopplevelse. Derfor sier vi: "Det handler om smak!".

RØYKOVNER:
Bradley har forskjellige røykovner med forskjellige egenskaper fra den originale 4/6 rister ovnen, digital 4/6 rister til Professional P10.

Forskjellen med den originale så velger man fra Low til High(du ser ikke tempraturen digitalt, men må kjøre en manuell måling) og så må man selv passe på tiden. Med de digitale kan man sette opp tempratur, røketid og "steketid". Med Professional P10 velger du tid, temperatur og hvor mye røyk som skal benyttes, samt at du fyller opp vannbeholderen så gjør den alt selv automatisk.
Bradley røykovner

BRIKETTER:
Bradley har et meget stort utvalg av briketter med forskjellige «smaker», men det er ingen fasit på hvilken type man skal bruke. Vi legger ut anbefalinger, men alle har sine egne "smaker" de ønsker til forskjellige retter.

Bradley Briketter er 100% naturlige. De er laget av minst 99,98% naturlig tre eller fruktved og minst 0,02% kollagen, et naturlig stoff som brukes som bindemiddel. Disse brikettene er laget med både jevn tetthet og trykk for å danne det beste drivstoffet for røyking fordi de brenner konsekvent.

Bradley briketter

TIPS:
Bruk alltid rått kjøtt for å få den perfekte smaken. Siden smaksforbindelsene i røyk er oppløselige i fett og vann, vil maten du lager absorbere røykfylt smak best når den er rå.

Bruk selvfølgelig det krydderet du ønsker for å gjøre overflaten grov, men la en røykovnen med valgte briketter gi den en god smak i kjøttet.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke