Matmakeriet
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fri frakt over 2000,- (ikke stykkgods)

Bradley Smoker Briketter

Nøkkelen til suksess med Bradley Smokers er Bradley Smaksbriketter. For å produsere briketter bindes fliser av hardved sammen i nøyaktige mengder, med kontrollert trykk og tetthet. Smaken av røken bestemmes ved variasjonen av veden som brennes.

Matmaker Stig Jacobsen har røyket mat i over 40 år og legger her sine anbefalinger når det gjelder bruk av briketter.  Uansett så vil det alltid være egne referanser som utgjør valget.

Matmakeriet har lang og god erfaring med Bradley Smoker røykovner og vi er også det eneste serviceverkstedet for Bradley produkter i Norge.

 

Bradley Smokers brenner en smaksbrikett hvert 20 minutt, som produserer en ren røyksmak. Etterhvert som hver brikett brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet av neste brikette for å bli slukket i gryten med vann. Syklusen fortsetter så lenge røykeren er fylt med briketter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i de første minuttene av brenningen. Når treet genererer nok varme til å fortsette å brenne alene, gir det høye temperaturer, syrer, harpiks og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet på røkt mat. Når tre brenner til dette stadiet, er det ingen kontroll over forholdene. Med Bradley smaksbriketter blir gjetningen eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley smaksbrikettene uønsket varme, røyk produsert på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse chips brent i en stekepanne eller brannkasse.

 

SAMMENSETNING

Bradley smaksbriketter blir laget fra naturlig løvtre uten tilsetningsstoffer. Tester utført av British Columbia Institute of Technology har vist at Bradley smaksbriketter produserer røyk fire ganger renere enn røyk produsert av identiske flis brent i en stekepanne eller brannkasse.

  • 99,98% naturlig løvtre eller frukttre
  • 0.02% kollagen – et naturlig stoff som brukes som bindemiddel

EUs tømmerforordning forplikter selskaper som lovlig handler med tømmer til å vise tilbørlig aktsomhet hvis de handler med tømmer eller tømmerbaserte produkter i EU. Regelverket er ment å forhindre ulovlig hogst. Alle Bradley briketter er underlagt denne aktsomhetsprosessen som gjennomføres av den europeiske distributøren i samarbeid med produsenten.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke