Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

 

Kai Shun kokkekniver

Kai Shun Classic er smidd i stål med en hardhet på hele 61 HRC på en skala som går opp til 70 HRC. Eggen er i V-gold 10 stål som er en stållegering med ekstrem hardhet. Kniven er også laminert med 32 lag med damaskstål som er med på å styrke stålet.

Knivbladet til Kai Shun Pro er laget av korrosjonsbestandig VG 10 stål med en hardhet på 61 (± 1) HRC. Skjærekanten, finpusset til 45 ° på den ene siden, sørger for ekstra skarphet som kreves for ekstrem presisjon. Bladets flate er hulmalt for å skape en luftpute mellom det og materialet som kappes. Kombinert med et bredt og flatt blad reduserer dette friksjonen til et minimum og garanterer perfekte skjæreresultater.

Se hvordan knivene blir produsert

Viser 1 til 30 (av 83 produkter)